fbpx
0722200875 info@preventimed.nl

PreventiMed is trots op de samenwerking met de professionele voetbalclub AZ. “De DEXA-scanner stelt ons in staat om de gouden standaard te gebruiken als het gaat om het meten van vetpercentage, spiermassa en het risicovolle visceraal vet”, aldus hoofd medische staf Joost van der Hoek.

DEXA is de gouden standaard

Meerdere malen per jaar wordt de DEXA-scanner door AZ ingezet om te meten of de sporters goed hebben gegeten, gedronken en voldoende rust hebben genomen. Opeenvolgende metingen tonen hoe een speler zich ontwikkelt en wat het effect van een nieuw voedingspatroon of krachtprogramma is.

Meerjarige samenwerking met AZ

Hoe wij met de DEXA-scanner de technische staf van AZ de komende jaren ondersteunen is te lezen in de laatste editie van AZ in Zaken. Lees het artikel hier.

PreventiMed in AZ-magazine

Pin It on Pinterest