fbpx
0722200875 info@preventimed.nl

De eerste PreventiMed-teamdag werd een intensieve en succesvolle middag. Het volledige team van inmiddels 7 collega’s leerde elkaar beter kennen. Ook werden de toekomstvisie van het bedrijf en de laatste ontwikkelingen besproken. Hierbij werd veel aandacht besteed aan het verbeteren van de EMS-sessies en de dienstverlening richting onze klanten.

Iedere teamlid een eigen bijdrage

In het kader van de professionalisering van ons jonge bedrijf is het belangrijk om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Daarom zijn wij trots op zo’n fijne groep getalenteerde collega’s die allen op een eigen manier een bijdrage leveren aan de persoonlijke wijze waarop wij onze diensten aanbieden. En bovendien met hun ervaring en opleidingsachtergrond kritisch kunnen zijn en zo verbeterpunten aandragen.

Door elkaar te trainen en te observeren zijn er inhoudelijke gesprekken gevoerd en is tot op detailniveau besproken hoe we ervoor kunnen zorgen dat PreventiMed voorop blijft lopen op het gebied van DEXA, EMS en de wetenschappelijke interpretatie over wat er nu eigenlijk gebeurt in het lichaam. Het is de missie van PreventiMed om met deze inzichten de gezondheid en vitaliteit van de klant te verbeteren.

Nieuwe onderzoeken en duurzame relaties

Binnenkort worden nieuwe onderzoeken gestart om het visceraal vet nog sneller af te laten nemen. Daarnaast werken wij verder aan onze duurzame relaties met de eredivisie voetbalclub AZ, Koppert Cress en de Rabobank. Met dit geweldige team vol enthousiaste collega’s is PreventiMed klaar voor de toekomst!

*EMS-trainster Sharon Heskes ontbreekt helaas in de bovenstaande collage

Pin It on Pinterest