fbpx
0722200875 info@preventimed.nl

Christiaan Bijl, fysiotherapeut en medisch EMS-trainer

Christiaan Bijl is nu bijna een jaar in dienst bij PreventiMed als medisch EMS-trainer. Met zijn opleiding als fysioherapeut biedt hij de klanten van PreventiMed gericht advies over diverse fysieke klachten en daagt iedereen uit gedurende zijn persoonlijke EMS-traject.

Wat zegt Christiaan zelf over EMS Bodytec: “Als fysiotherapeut ben ik dagelijks bezig met het revalidatieproces van het bewegingsapparaat. Op dit moment gebeurt dit nog op de conventionele manier met gewichten. Naast mijn werk als fysiotherapeut begeleid ik, als medisch EMS trainer bij PreventiMed, mensen met diverse klachten en doelen. EMS is trainen op een lage belasting met een groots resultaat voor iedereen.

De gewrichten worden niet extra belast met gewichten en de spieren worden op een juiste manier aan het werk gezet. Daarnaast brengt EMS het visceraal vet omlaag en verhoogd het de spiermassa. Ik zie de toepassing van EMS binnen de gezondheidszorg als een goede stap op het gebied van vitaal gezond zijn!”

De methode van PreventiMed

Bij PreventiMed staat de klant centraal met op maat gemaakte programma’s op het gebied van krachttraining en voeding. Meer dan 75% van de mensen die bij PreventiMed traint, doet dat om een gezonder lichaam te krijgen, het krijgen en behouden van een sterk lichaam én vanwege de persoonlijke begeleiding van de gecertificeerde trainers als Christiaan. Het simpelweg afvallen of kilo’s kwijtrijken is een logisch gevolg. Een gezond lichaam gaat veel verder dan de weegschaal. Dit is iets wat de trouwe klantenkring van PreventiMed snapt.

Interesse of de behoefte aan meer informatie? Neem contact op met PreventiMed.

Neem contact op

C. Bijl PreventiMed EMS

Pin It on Pinterest