fbpx
0722200875 info@preventimed.nl

Een frisse start op een prachtige locatie

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe locatie aan de Helderseweg 54E in Alkmaar. Na een periode van verhuizen en verbouwen is er een locatie ontstaan waar PreventiMed zijn klanten optimaal kan trainen, meten en van advies kan voorzien op het gebied van voeding, herstel en leefstijl.

Dank voor alle steun

Onze speciale dank gaat uit naar vloerleggers Cristiano Piredda en Jeroen Beentjes, plintenplakkers Jeroen Kaandorp en Marnix van der Graaff, kozijnenschuurder Christiaan Bijl, schilders Frenchie de Kunder, Evert Zwarthoed en Jan Hoek, verhuizers Anouk Boersen, Jordy Houtenbos en Daan Sijpheer, helpende hand Jolein van Aalst en natuurlijk behang-koningin Els Hoek.

Gratis parkeren bij PreventiMed

Het nieuwe onderkomen biedt verschillende voordelen voor onze klanten. Allereerst is het nu mogelijk om voor de deur te parkeren. Al raden wij het uiteraard aan om, indien mogelijk, met de fiets of te voet te komen. Daarnaast biedt het ruime trainingsgebied de mogelijkheid om in de toekomst aanvullende diensten te bieden om onze klanten beter te begeleiden en om het effect van de EMS-sessie te optimaliseren.

Ken je iemand die gezonder wil worden en een proefsessie wil doen? Breng ons in contact en ontvang zelf 1 gratis EMS-sessie.

Neem contact op

Pin It on Pinterest