EMS Bodytec

Electro Musculaire Stimulatie (EMS)

Slechts 20 minuten. Krachtige spieren. Minder fysieke klachten.
Dat kun je bereiken met EMS trainingen bij PreventiMed.

Naarmate we ouder worden is het nog belangrijker om in beweging te blijven. Inactiviteit heeft grote invloed op de gezondheid en Nederlanders bewegen steeds minder. Fysieke klachten zorgen ervoor dat veel mensen het moeilijk vinden om naar een sportschool te gaan, met een trainer te gaan werken of bij een therapeut te blijven. Met EMS kun je in 20 minuten per week resultaat bereiken doordat je 90% van je spiermassa bereikt. Minder klachten, sterkere spieren, makkelijker bewegen. Wij begeleiden je met een effectieve training naar een gezonder lichaam en sterker spierkorset dat je gaat ondersteunen om klachtenvrij te bewegen.

Trainingssessies met EMS duren slechts 20 minuten en staan gelijk aan enkele uren krachttraining. Dat komt doordat er 8 grote spiergroepen tegelijkertijd worden geactiveerd. Daarnaast geeft de EMS-trainer je oefeningen om zo efficiënt mogelijk te trainen. Klachten worden verholpen en spiermassa wordt sterker.

De manier waarop wij EMS sessies aanbieden maakt het toegankelijk voor verschillende mensen. Je kunt bij ons trainen als je fysieke klachten hebt aan bijvoorbeeld rug, schouder, nek of knie. Maar je kunt EMS ook gebruiken ter ondersteuning van sporten als je geen fysieke klachten hebt.  Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van klanten met diabetes, hartklachten, chronische klachten of COPD. Elke sessie wordt door een EMS-trainer aangeboden en afgestemd op jouw vraag en doel. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.

20 minuten

Tijdsbesparend

Een effectieve krachttraining van slechts 20 minuten. De EMS-trainer zorgt voor een veelzijdige, gevarieerde invulling van de sessie die voor iedereen toegankelijk is. We kunnen samen 8 spiergroepen tegelijkertijd instellen.

Persoonlijke begeleiding

Aandacht en plezier

Een proefsessie is leuk om te doen en we laten je in een persoonlijke afspraak ervaren wat EMS voor jou kan betekenen. Er is altijd een ervaren trainer aanwezig die je de gehele sessie van coaching en begeleiding voorziet.

Klachten verhelpen

Ondersteuning

Ook wanneer je fysieke klachten hebt kun je EMS doen. Een serie sessies kan bijdragen aan het verhelpen van rug-, knie-, schouder- en nekklachten. Je ontwikkelt een sterker spierkorset.


Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates, acties en nieuws over PreventiMed.
© 2020 PreventiMed, All Rights Reserved.