fbpx
0722200875 info@preventimed.nl

Missie van PreventiMed

Voorkomen van ziekten is de basis

Het is de missie van PreventiMed om met bewezen en op maat gemaakte programma’s ziekten te voorkomen en te bestrijden waarbij een teveel aan visceraal vet een centrale rol speelt. Teveel visceraal vet leidt tot metabole en inflammatoire veranderingen die oorzakelijk betrokken zijn bij diabetes type 2, hypertensie, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker.

Het bestrijden van visceraal vet

De doelstelling van PreventiMed is om onze huidige programma’s te ontwikkelen en te verbeteren. De programma’s zijn gericht op het verminderen van viscerale obesitas door leefstijlverandering, waarbij de ontwikkeling van spiermassa/kracht gecombineerd met individuele voedingsbegeleiding centraal staan.

Met behulp van Electro-Myo-Stimulatie (EMS) wordt het viscerale vet zeer effectief verminderd en de gezondheid en vitaliteit van de klant verbeterd. Door visceraal vet met de DEXA-scanner van PreventiMed accuraat te meten, krijgt de klant de juiste kennis en inzicht in zijn gezondheid. De DEXA-scanner is een unieke, betrouwbare en gevalideerde methode waar PreventiMed als enige bedrijf in Nederland over beschikt.

PreventiMed Logo

Lees meer over Wetenschap of Neem contact op

Pin It on Pinterest