fbpx
0722200875 info@preventimed.nl

PreventiMed Raad van Advies

Voor de ontwikkeling, de kwaliteit en het borgen van de missie wordt PreventiMed ondersteund door de Raad van Advies. Het adviesorgaan bestaat uit leden die expert zijn binnen hun vakgebied. Zij zijn bereid PreventiMed te ondersteunen bij hun innovatieve activiteiten.

Dr. Maaike de Vries

Dr. Maaike de Vries is directeur van Keer Diabetes2 Om, dochterbedrijf van Voeding Leeft. Ze is tevens lid van de Raad van Toezicht van GGZ Rivierduinen. Maaike leidde eerder de Volksgezondheid Toekomst Verkenning bij het RIVM en de sector Zorg bij de Argumentenfabriek. Ze is hoofdauteur van de bestseller ‘Zo werkt de zorg in Nederland’. Maaike is ervan overtuigd dat leefstijl het medicijn is van de 21e eeuw. En met haar een groeiend aantal specialisten en organisaties.

Prof. Dr. Herman Pieterse

Professor Dr. Herman Pieterse studeerde moleculaire farmacologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Met het adviesbureau Profess Medical Consultancy begeleidt hij grote bedrijven in de zorg op het gebied van goedkeuring van producten op de markt, klinische ontwikkeling van producten en training van medewerkers. Als parttime-hoogleraar aan de faculteit Farmacologie van de Universiteit van Gent is zijn specialiteit wetten en regels rond klinisch mensgebonden onderzoek. Op dit gebied is hij van grote waarde voor PreventiMed.

Rob Baan

Rob Baan is eigenaar van Koppert Cress, een internationaal erkende producent van innovatieve microgroenten genaamd ‘Cressen’. Het is zijn persoonlijke missie om van Nederland de gezondste delta van de wereld te maken. Dit doet hij door de focus te leggen op het nut van echt voedsel voor de gezondheid. Rob Baan en PreventiMed delen eenzelfde missie en versterken elkaar.

Pin It on Pinterest