Preventimed Zakelijk

Fittere medewerkers, minder ziekteverzuim

Een fitte medewerker levert veel op, een zieke medewerker kost veel geld. Onze projecten zorgen ervoor dat medewerkers minder verzuimen, sterker worden, minder fysieke klachten hebben en zich bewuster zijn van het belang van een gezond lichaam. Voor zichzelf én voor de werkgever. 

Wanneer een medewerker rugklachten heeft, moet revalideren na een blessure of weer fit wil worden na een zwangerschap, dan kunnen wij helpen. Regelmatig trainen en spiermassa versterken werkt ondersteunend bij dagelijkse activiteiten. 

We maken afspraken met de werkgever voor een project op maat om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. We zijn onderscheidend doordat we de resultaten van de deelnemers volgen, vastleggen en terugkoppelen. 

Duurzame inzetbaarheid

De inhoud van onze projecten kenmerkt zich door het in beweging brengen van medewerkers, het vergroten van kennis over gezondheid en het meten van resultaat. Door een sterker en fitter lichaam is er minder verzuim, hogere productiviteit maar vooral gelukkige en gezonde medewerkers.

Unieke interventie

Door het gebruik van geavanceerde technologie kunnen wij een unieke interventie aanbieden met garantie op resultaat. Gecombineerd met kennis en begeleiding maken we een programma op maat.

Medische kennis

Onze medische kennis over gezondheid en leefstijl wordt toegepast door onze begeleiders. Wij gebruiken het resultaat van wetenschappelijke onderzoeken om de beste adviezen en coaching te geven.

Zakelijke Partners

Medewerkers van deze organisaties maken gebruik van de diensten van PreventiMed. 

Ja, Ik wil graag meer informatie over de zakelijke mogelijkheden

Wanneer je het formulier invult voor zakelijke informatie nemen wij binnen 24 uur via email of telefoon contact met je op. Dan bespreken we de behoefte van het bedrijf en kunnen vragen worden beantwoord. Je kunt in het vak Toelichting aangeven waarom je contact zoekt.


Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates, acties en nieuws over PreventiMed.
© 2020 PreventiMed, All Rights Reserved.