Skip to main content

Preventimed Zakelijk

Fittere medewerkers, minder ziekteverzuim

Optimaliseer de Gezondheid van Uw Werknemers met Onze Deskundige Ondersteuning

In de moderne bedrijfswereld is het welzijn van werknemers niet langer een optionele luxe, maar een cruciale investering in het succes en de groei van uw bedrijf. Bij PreventiMed begrijpen we dat een gezonde en gelukkige werknemerspopulatie niet alleen leidt tot hogere productiviteit, maar ook tot een positieve bedrijfscultuur en lagere ziektekosten. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan om de gezondheid van uw werknemers te bevorderen en te behouden.

Waarom PrventiMed Inschakelen?

  • 1. Deskundigheid in Gezondheidsbevordering: Ons team en netwerk van hooggekwalificeerde professionals op het gebied van gezondheid en welzijn beschikt over de nieuwste kennis en inzichten om uw werknemers te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Van voedingsadvies tot stressmanagement en fysieke activiteiten, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om de diverse behoeften van uw werknemers te ondersteunen.
  • 2. Maatwerk Programma's: Elk bedrijf heeft unieke behoeften en uitdagingen op het gebied van gezondheid. Wij ontwerpen op maat gemaakte programma's die naadloos aansluiten op de bedrijfscultuur en de doelen van uw organisatie. Hierdoor kunt u de gezondheidsinitiatieven implementeren die het meest relevant zijn voor uw werknemersbestand.
  • 3. Meetbare Resultaten: Bij PreventiMed geloven we in meetbare resultaten. We bieden gedetailleerde evaluaties en rapporten om de voortgang van uw werknemers op het gebied van gezondheid te volgen. Deze inzichten stellen u in staat om de effectiviteit van onze programma's te meten en aan te passen waar nodig.
  • 4. Positieve Bedrijfscultuur: Het investeren in de gezondheid van uw werknemers draagt bij aan een positieve bedrijfscultuur waarin werknemers zich gewaardeerd en ondersteund voelen. Dit leidt tot hogere betrokkenheid, lager verloop en een grotere bereidheid om samen te werken voor de gemeenschappelijke doelen van uw organisatie.

Bij PreventiMed zijn we toegewijd aan het helpen van bedrijven om hun werknemers te empoweren en te inspireren om hun beste, gezondste zelf te zijn. Samen kunnen we een veerkrachtige en florerende werkomgeving creëren die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zal leiden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen bijdragen aan het succes van uw organisatie.

Duurzame inzetbaarheid

De inhoud van onze projecten kenmerkt zich door het in beweging brengen van medewerkers, het vergroten van kennis over gezondheid en het meten van resultaat. Door een sterker en fitter lichaam is er minder verzuim, hogere productiviteit maar vooral gelukkige en gezonde medewerkers.

Unieke interventie

Door het gebruik van geavanceerde technologie kunnen wij een unieke interventie aanbieden met garantie op resultaat. Gecombineerd met kennis en begeleiding maken we een programma op maat.

Medische kennis

Onze medische kennis over gezondheid en leefstijl wordt toegepast door onze begeleiders. Wij gebruiken het resultaat van wetenschappelijke onderzoeken om de beste adviezen en coaching te geven.

Zakelijke Partners

Medewerkers van deze organisaties maken gebruik van de diensten van PreventiMed. 

Ja, Ik wil graag meer informatie over de zakelijke mogelijkheden

Wanneer je het formulier invult voor zakelijke informatie nemen wij binnen 24 uur via email of telefoon contact met je op. Dan bespreken we de behoefte van het bedrijf en kunnen vragen worden beantwoord. Je kunt in het vak Toelichting aangeven waarom je contact zoekt.